2019 en RPA
Van RPA Experts / februari 13, 2019

Technologie en 2019, wat gaat RPA ons brengen?

Elk jaar worden de verwachtingen van technologische ontwikkelingen hoger en wordt er vol spanning naar zowel nieuwe als ‘oude’ technologieën gekeken. In deze blog bespreken wij de drie grootste verwachtingen van RPA voor 2019.

Lees verder
Robotisering
Van RPA Experts / januari 8, 2019

Robotisering van klantcontact: waarom is dit onverstandig?

RPA is voor veel werkzaamheden en afdelingen geschikt, maar (nog) niet voor alle. Waarom robotisering van klantcontact geen verstandinge keuze is, leggen wij hier uit.

Lees verder
RPA Essential
Van RPA Experts / november 30, 2018

De beste RPA opleiding voor jou!

De RPA Essential training is een 2-daagse training waarin je veel aspecten van RPA behandelt. De training bestaat uit een goede balans tussen theorie, praktijk en discussie. Hier lees je wat je allemaal leert tijdens deze training.

Lees verder
RPA training
Van RPA Experts / november 14, 2018

Help! Wat is de beste RPA training voor mij?

Heb je interesse in een RPA training, maar weet je niet zo goed welke het beste bij jou past? Geen zorgen! In deze blog leggen wij uit welke drie RPA trainingen er zijn, wat je hier leert en wat het verschil tussen hen is.

Lees verder
Weerstand tegen RPA
Van RPA Experts / oktober 30, 2018

Waar komt de grote weerstand tegen RPA vandaan?

Er is echter ook één afdeling waar zich de meeste weerstand tegen RPA bevindt. Dit is namelijk de IT-afdeling. Waarom dit zo is en waarom deze weerstand onnodig is, leggen wij in deze blog verder uit.

Lees verder
RPA-expert
Van RPA Experts / oktober 18, 2018

RPA-expert in 4 fases: beginnen, opschalen, uitbreiden en excelleren

Er zijn verschillende fases die je moet doorlopen om RPA op grote schaal te implementeren. Deze fases laten zien hoe je moet beginnen met je eerste robot, hoe je de software opschaalt en hoe je uiteindelijk kunt excelleren in RPA.

Lees verder
RPA in de financiële sector
Van RPA Experts / oktober 8, 2018

De 4 obstakels voor RPA in de financiële sector

In deze blog leggen wij vier obstakels voor RPA in de financiële sector uit. En wij laten ook zien waarom dit eigenlijk niet meer is dan het zien van beren op de weg.

Lees verder
Hoe overtuig jij je medewerkers van RPA?
Van RPA Experts / september 28, 2018

Hoe overtuig jij je medewerkers van RPA?

Om een RPA implementatie te laten slagen is het van groot belang dat je werknemers achter de implementatie staan. Dit is vanwege verschillende dingen belangrijk. Wat deze zijn en hoe je hen overtuigt, wordt in deze blog uitgelegd

Lees verder
Robots
Van RPA Experts / juli 24, 2018

En de werknemer van de maand is…

Maar wat nou als een (systeem) robot ineens wordt benoemd tot werknemer van de maand? Is dit realistisch? Ja en nee. Deze tegenstrijdigheid leggen wij in deze blog uit.

Lees verder
RPA binnen verzekeringsmaatschappijen
Van RPA Experts / juli 10, 2018

5 Praktijkvoorbeelden van RPA bij een verzekeraar

Verzekeringsmaatschappijen hebben te maken met een hele hoop claims en facturen die verwerkt moeten worden. In deze blog leggen wij uit hoe RPA binnen deze organisaties processen kan automatiseren en vergemakkelijken.

Lees verder
1 2 3 6