Wat leuk om kennis te maken

Als RPAtraining.nl zijn wij trots! We zijn namelijk het eerste gespecialiseerde trainingsbureau in Robotic Process Automation binnen Nederland. Laat onze ervaren trainers je verder helpen in de wereld van RPA op alle niveaus. Wil je meer weten over de basis van RPA of wil jij jezelf juist verder ontwikkelen in de beschikbare tooling; wij hebben de passende opleiding voor je.

Wij zijn ervan overtuigd dat Robotic Process Automation start met het opdoen van kennis en daar helpen we je graag mee verder!

Onze dienstverlening richt zich op:

  1. Trainingen
    Wij verzorgen RPA-trainingen op verschillende niveaus, variërend van een één daagse awareness training tot een 3 daagse Technical training.
  2. RPA implementatie
    Wij zijn in staat ondersteuning te bieden van kop (keuze & prioritering van processen) tot staart (aansturing van- en samenwerking met de robot).
  3. RPA scan
    Al geruime tijd aan het werk met robots? Dan bieden we je graag een second opinion met behulp van onze RPA scan. Deze scan geeft je een beeld hoe de robots fungeren in jouw organisatie en waar kansen voor verbetering liggen.

Wil je meer weten over onze aanpak? Laat het ons weten, we staan je graag te woord.

Knowledge is power! Information is liberating. Education is the premise of progress, in every society, in every family.

“Kofi Annan”