Weerstand tegen RPA

Robotic Process Automation (RPA) wordt steeds vaker ingezet binnen organisaties in zowel publieke als private sector. Uit het onderzoek ‘AI transforming the enterprise’ van KPMG onder tweehonderd toonaangevende bedrijven in de wereld blijkt dat 25% inmiddels op grote schaal Robotic Process Automation (RPA) inzet.

Als je ook aan de slag wilt met RPA binnen je organisatie, is het verstandig om eerst een RPA cursus te volgen. Hierin leer je wat RPA precies is, hoe je het beste robotsoftware kan implementeren en wat de eventuele valkuilen zijn van RPA. RPA Training biedt veel verschillende cursussen aan die excellent zijn beoordeeld op Springtest door eerdere deelnemers. Hieronder lees je welke RPA cursus het beste aansluit op jouw wensen.

 

RPA cursus mogelijkheden

 

rpa cursus

 

 

 

 

In onze RPA Labs training leer je in één ochtend de basis over RPA. Tijdens deze training hoor je alles over de praktische toepassingen van RPA en ga jezelf aan de slag met het bouwen van een simpele softwarerobot. De doelgroep van deze training is divers. Er nemen veel managers en adviseurs deel, maar ook medewerkers die willen ervaren wat RPA inhoudt.

 

 

rpa foundation

De RPA Foundation training gaat een stapje verder en dieper in op RPA dan de RPA labls. Hierdoor ben je na de training in staat om aan te geven welke processen voor jouw organisaties interessant zijn om te robotiseren. Deze training geeft handvatten om je te behoeden van de valkuilen die we vaak zien bij RPA implementatie trajecten. Deze training is geschikt voor mensen die beperkte ervaring hebben met RPA. Dit varieert van management niveau tot aan medewerkers die de basis van RPA eigen willen maken.

 

 

rpa essential

De RPA Essential training vormt een goede opmaat voor diegene die een stapje verder willen gaan dan de basis van RPA, maar nog niet een intern RPA programma willen opzetten.  De RPA Essential training is de meest volledige all-round training die er beschikbaar is op het gebied van Robotic Process Automation. In deze training wordt uitgebreid ingegaan op de impact van robots op ons werk. Daarnaast beoordelen we of jouw processen en/of organisaties al klaar zijn voor RPA. Tenslotte ervaren we hoe het is om een simpele robot te bouwen.

 

 

rpa technical

In de RPA Technical training gaan we je nog verder helpen in jouw specialisatie. Deze RPA cursus geeft de deelnemer handvatten om zelfstandig RPA-trajecten uit te rollen binnen de eigen organisatie. Vragen als ‘Hoe stuur je een robot aan?’, ‘Hoe leer je collega’s met een robot samen te werken?’ en ‘Hoe combineren we de toepassingen van meerdere robots?’ worden uitgebreid beantwoord in deze training. De RPA Technical training is geschikt voor de ervaren RPA medewerker/manager.

 

We helpen je graag met een geschikte RPA cursus te kiezen

Mocht je na het lezen van dit artikel nog steeds twijfelen over welke RPA cursus het meest geschikt is voor jou, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag om een passende RPA training te selecteren. RPA training biedt ook de mogelijkheid om de trainingen in-company te volgen. Klik hier voor meer informatie over in-company trainingen.