De RPA Essential is een 2-daagse opleiding waarin je veel aspecten van RPA behandelt. Er is hierbij een goede balans tussen theorie, praktijk en discussie. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag met het bouwen van een software robot.

 

Voor wie is deze RPA training geschikt?

Wil jij een stapje verder dan de basis van RPA, maar wil je nog geen intern RPA programma opzetten? Dan is deze RPA Essential zeker geschikt voor jou! Het is de meest all-round RPA opleiding die er beschikbaar is. Dit maakt het een geschikte training voor zowel de nieuwsgierige medewerker als voor managers die een volledig beeld willen krijgen van RPA en de toepasbaarheid van de software.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de eerste dag leer je de basis van RPA. ‘Wat doet de software precies en wat zijn de voordelen (en nadelen)?’. ‘Wat is de huidige positie van RPA en hoe gaat de toekomst eruit zien?’. ‘Wat zijn de grootste RPA aanbieders in Nederland?’. ‘En waar zet je RPA nou eigenlijk precies voor in?’. Dit zijn vragen waar je misschien mee zit voordat je aan de training begint. Maar geen zorgen, na het volgen van deze opleiding weet jij hier allemaal zelf antwoord op te geven! Daarnaast leer je over veelvoorkomende valkuilen die bij een RPA implementatie komen kijken en leer je hoe je zorgt dat je hier zelf niet tegen aanloopt. Je kijkt ook naar de processen binnen jouw organisatie en kijkt of deze geschikt zijn voor RPA, en zo ja welke dan.

 

Technische gedeelte

Tijdens de tweede dag van deze RPA Essential gaan we iets technischer aan de slag. Je gaat kijken of jouw proces al geschikt en klaar is voor RPA en vervolgens ga je aan de slag met Process Mapping en het structuren van data. Daarnaast gaan wij in op de software van Process Mining en hoe dit kan helpen bij een RPA implementatie. Als laatste ga je aan de slag met het bouwen van je eigen software robot. Maar geen zorgen! Je hebt hier geen technische achtergrond voor nodig. Je gaat hier oefenen op een simpele en kleine robot, zodat je het met zogenaamde baby stapjes kunt leren. Het kleine beetje technische kennis dat je nodig hebt voor RPA leer je hier dus.

 

Ook gaan we tijdens de tweede dag diep in op de impact die robots op ons werk gaan hebben. Want vanuit onze Lean-achtergrond vinden wij mensen natuurlijk heel belangrijk. Hoe overtuig jij je medewerkers van RPA? Hoe leer je hen omgaan met de robot? Hoe ga je om met weerstand? En noem het maar op. Je leert handige tips om zo medewerkers on board te krijgen en te zorgen dat zij de software niet als een bedreiging zien.

Waar kan ik me aanmelden?

Klinkt dat als iets wat jou interesseert? Schrijf je dan nu in voor de RPA Essential training. Na het volgen van deze training ben jij in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met RPA!

 

Ook interessant:

Help! Wat is de beste RPA training voor mij?

Hoe overtuig jij je medewerkers van RPA?

RPA binnen verzekeringsmaatschappijen: een praktijk voorbeeld