RPA eenement

Op donderdag 31 oktober 2019 wordt het grootste RPA congres van Nederland georganiseerd. Tijdens dit evenement kunnen professionals kennis maken met de vele toepassingen van Robotic Process Automation (RPA). Meer dan 20 gerenommeerde bedrijven delen hun best practices op het gebied van RPA.

 

RPA?

RPA staat voor Robotic Process Automation, maar dit betekent niet dat het om een werkelijke robot gaat. RPA is software die je instelt. Het is een virtuele robot die op de achtergrond werkzaamheden van medewerkers kan overnemen. Hiervoor automatiseert hij repetitieve, rule-based processen en zorgt hij dat werknemers zich hier niet meer mee bezig hoeven te houden. Meer informatie kun je terugvinden in ons blog: Wat is RPA nou precies?

RPA biedt een organisatie veel voordelen. Zo is een robot bijvoorbeeld 24 uur per dag beschikbaar om routinematige klussen uit te voeren. Hierdoor bespaart u veel tijd en kosten. Dankzij robots hebben medewerkers meer tijd om activiteiten te ondernemen die waarde toevoegen aan de organisatie. Hierover kun je meer lezen op onze pagina: Waarom RPA?

 

RPA Evenement

Het RPA evenement is voor iedereen die interesse heeft om met robotisering processen verder te digitaliseren of RPA wil gaan toepassen op de werkvloer. Niet alleen professionals die al werken met RPA, maar zeker ook geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan het RPA congres.

Het RPA evenement biedt een volledig dagprogramma met nuttige workshops, interactieve sessies en inspirerende lezingen. Zo zal Asher Lake, Product Owner RPA bij KLM, spreken over ‘Virtual Employees’ bij KLM. Zijn ambitie is om niemand meer robotachtig werk te laten doen en hierdoor de ‘employee experience’ te vergroten. Peter Vlam, Manager Center of Excellence Robotic Process Automation bij Nationale-Nederlanden (NN) zal tijdens zijn sessie ingaan hoe een Center of Excellence bijdraagt aan het verspreiden van RPA binnen een organisatie. Bovendien zal André Boogert vertellen over zijn ervaring met RPA bij pensioenuitvoerder MN. Hij neemt je mee in het gehele traject van MN: van het opstellen van een business case tot het beheer en de uiteindelijke benefits tracking.

Er vinden breakout-sessies plaats over RPA praktijkcases door vertegenwoordigers van bedrijven en instanties als ING, Rabobank, PGGM, ROC Amsterdam, Vattenfall en gemeente Huizen. Met vragen ten aanzien van Robotic Process Automation kan men tijdens het evenement ook terecht op de RPA Markt. Hierbij zullen verschillende RPA leveranciers aanwezig zijn, maar ook adviseurs die u meer kunnen vertellen over het implementeren van RPA.

 

Programma & Tickets

Het volledige programma kan teruggevonden op www.rpaevent.nl. Hier vindt u de lijst met sprekers en het dagprogramma. Tickets kunnen via Eventbrite gekocht worden.